Saigon och magsjuka

Hej! 
Sorry för dålig uppdatering. Men har faktiskt inte mycket att berätta då vi legat magsjuka här sedan vi kom till Saigon för två dagar sedan. 

Vi hamnade på ett fint och fräsht hostel med eget rum, badrum och toalett. (Tur för oss!!) på kvällen blev vi liggandes och då startade magsjukan/matförgiftningen för oss båda. Vi låg hela dagen igår och imorse när vi skulle fråga om en hotellnatt till på hostlet var det fullbokat. 

Var bara att packa väskan och ta våra utnarrade kroppar och leta nytt. Vi hamnade iaf på ett hotell ganska nära och där har vi sovit till och från hela dagen. Som tur är det finns det många tv kanaler. (Som dessutom visar glee, glad tjej haha). 
Vi har levt på några få salta kex och vatten de senaste två dygnen men nu ikväll har vi stapplat oss ut för lite lättare mat. 

Vi har knappt hunnit se något alls av Saigon så blir kvar några nätter till här tills vi känner att vi sett de vi vill. 

Hostlet vi bodde på hette eco backpacker hostel och vi betalade 16 dollar/natt vilket är ca 110 svenska kr. Det rekommenderar vi starkt. Väldigt fräsht, trevlig personal, i receptionen fanns det 4 st Mac-datorer att låna, supersnabbt wi-fi och det ligger perfekt i district 1. 
 
Kram! 


Saknar min älskade mami som just nu befinner sig på denna underbara ö koh muuk i Thailand. inte långt ifrån oss alls ❤️️