Universal studios Singapore

Igår var vi som sagt på Universal Studios, och SHIT vad kul vi hade. Vi sprang runt som små barn hela dagen. 
Solen stod rakt upp på himlen också så det var inte liiite varmt. (Filip påstår att hans gympaskor luktar värre än durian efter en dag där haha!) 

Vi träffade filmfigurer, såg på en stor parad som gick genom parken, åkte karuseller, kollade på fyrverkerier och shower. På eftermiddagen droppade även folket av så det var inte någon kö till åkattraktionerna alls, lyxigt att bara gå rakt in haha.
Fanns även en stor berg och dalbana som åker upp och ner osv men den var tyvärr stängd. Den fanns inte heller med på kartan över universal och läste en blogg från en som vart där 2010 och den var inte igång då heller. Så något var på tok där :) 

Klockan åtta stängde parken och då var våra ben rätt trötta efter 10 timmar där inne. Vi avslutade dagen med att dela på en nachotallrik på Hard Rock Cafe, sjukt gott. 
Sen sov vi gott efter en grymt bra dag.

Universal här i Singapore är inte så jättestort men tillräckligt stort för att spendera en hel dag på, helt klart värt ett besök :) 
Idag har vi bara strosat runt, även fått tummen ur att boka biljetter till Tioman dit vi åker imorgon. Vet inte hur bra internet kommer vara där så uppdateringen kan bli halvdan. 

Kram!

Har inte så många bilder på telefonen men några ska ni få se! 

Boogiedance med Madagaskargänget
Mer dans 
Också träffade vi såklart minionerna 






Vår goda nacho tallrik 
Träffade Shrek och Fiona 


Kommentera här: